Hijaluronski fileri su efikasno rešenje kod podmlađivanja, zatezanja i uvećanja usana. Pomoću hijaluronskih filera se nehiruški mogu rešiti mnogi estetski problemi. Fileri se ubrzigavaju se u željenu regiju i tu ostaju oko devet meseci, s tim da svakim sledećim ubrizgavanjem efekat filera traje sve duže. Posle dve-tri intervencije fileri ostaju u koži i po dve-tri godine, pa ih treba sve ređe ubrizgavati. Podmlađivanje hijalurosnkim filerima efikasno se otklanjaju bore, podmlađuje se koža (čak i na šakama).

Jedrinu, sjaj i punoću mladalačke kože daje hijaluronska kiselina, koja čini osnov hijaluronskih filera. Prirodno, nakon 30- te godine života depo hijalurona u koži polako isčezava dajući joj umoran i dehidriran izgled.
Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se uklanjaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena.
Hijaluronski fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda. Hijaluronska kiselina sadržana u hijaluronskim filerima, sastavom je veoma slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu.
Fileri su lagane strukture u formi gela koji se injektira u samu kožu ili sluzokožu usana.

BORE IZMEĐU OBRVA: Ove bore se ušpešno uklanjaju kombinacijom hijalurona i botoksa. Botoksom se privremeno blokiraju mišići odgovorni za mrštenje, a hijaluronom se već postojeće bore ispunjavaju i na taj način ponovo dobija osvežen i vedar izgled lica.

BORE OD NOSA DO USANA: Nazolabojalne bore se najbolje otklanjaju primenom hijalurona. Ovde je važno koristiti hijaluron adekvatne gustine kako bi postignut efekat duže trajao.

OBRAZI: Jedrina obraza postiže se u kombinaciji sa tretiranjem predela jagodica. Podizanjem jagodica, koža na obrazima se takođe podiže. Konturiranje lica je izuzetno važno, a moguće ga je postići primenom posebne vrste hijalurona koji se koristi za konturiranje.

BRADA: Liniju brade i donje vilice moguće je učiniti ravnijom i zategnutijom, primenom posebne tehnike ubrizgavanja hijalurona veće gustine. Prilikom aplikacije hijalurona, ne treba zaboraviti uglove ispod donje usne koji daju opušten izgled kože lica.

BORE OKO USANA: Ove bore se lepo mogu popuniti najfinijim hijaluronskim filerom. Ovaj tip bora je neophodno tretirati što ranije, jer vremenom koža u njima atrofira i teže se otklanjaju.

BORE SMEJALICE: Diskretne bore oko očiju su neizostavni deo karaktera lica, ali očima daju umoran izgled. Ove bore se otklanjaju primenom hijalurona lagane gustine, koji je pogodniji za kožu na mestima gde ne želimo efekat volumena.